Si us plau, molta prudència!



Hem deixat enrere l’Estat d’Alarma, les franges horàries i la limitació de moviments ... però continuem estant en estat d’emergència sanitària. Així ho va decretar la Generalitat de Catalunya el passat dijous 18 de juny. Ras i clar: algunes restriccions i limitacions han marxat, però el virus continua entre nosaltres i hem de seguir cuidant-nos si no volem tornar enrere.

Els equips sanitaris que hem aplaudit als balcons, durant setmanes, estan esgotats i molt preocupats. Aquests dies veiem com hi ha rebrots importants a Alemanya, Portugal, Itàlia i altres països europeus ... per no parlar de la Xina, d’Amèrica o l’Àfrica. És normal que tothom vulgui tornar a la seva vida quotidiana, a les relacions socials i familiars i a la recuperació de l’economia de la forma més ràpida possible. Però si correm massa, si ho volem tornar a fer tot de cop, si ens relaxem encara en estat de pandèmia global, arriscarem la nostra salut i la de les persones que estimem. Arriscarem tot el que hem aconseguit durant aquests mesos tan durs.

Per això, us demano molta prudència i responsabilitat. Siguem pacients i respectem les normes bàsiques sanitàries: rentat de mans, mascaretes i distàncies de seguretat. Siguem conscients que durant els propers mesos hem de continuar estant amatents i comprensius davant d’una “nova normalitat” o “represa” de les nostres vides que exigirà el millor de nosaltres. A Santa Perpètua ho hem fet be fins al moment. No baixem la guàrdia! #CuidemnosSPM

Isabel Garcia Ripoll,
alcaldessa