Un 10 pels infants de Santa Perpètua!


La figura del Ban és una excepció a l’Ajuntament per comunicar a la ciutadania alguns acords destacats. Excepcional està sent el comportament dels infants de Santa Perpètua en aquesta situació de confinament en la que ens trobem i estic convençuda que no deu ser fàcil.

Segurament, són els infants els que més troben a faltar sortir al carrer, jugar als parcs i veure`s amb familiars i amb els seus amics i amigues. Per això, he decidit fer un Ban especialment dirigit als nostres infants. Un Ban per reconèixer el seu comportament exemplar i animar-los a continuar en la mateixa línia. Tothom sap que encara ens queden dies de confinament i de tenir molta cura en el seguiment de les normes sanitàries, per protegir-nos de la pandèmia del coronavirus i cuidar les nostres famílies.

Per això, demano als pares i mares perpetuenques que facin arribar el Ban als seus fills i filles. El podeu trobar a la imatge d’aquesta entrada, a la web de l’Ajuntament i de L’Informatiu i al perfil corporatiu municipal a Twitter. Ah! i no vull deixar de felicitar als pares i mares de Santa Perpètua per la seva enorme paciència i imaginació per mantenir els infants entretinguts en circumstàncies tan difícils, enhorabona!