TOT ANIRÀ BE!


En moltes finestres i balcons hi ha cartells penjats que ens donen esperança. Són cartells amb un arc de Sant Martí i el lema “Tot anirà be”, que molts infants de la ciutat han penjat per a que no ens despistem i tinguem esperança malgrat les grans dificultats que estem vivint.

Està sent molt dur, especialment per les persones que han perdut algun familiar o amistat. També per moltes famílies que pateixen perquè tenen algun membre ingressat en hospitals desbordats i mancats dels recursos suficients i que no poden acompanyar. A totes aquestes persones vull fer arribar el condol de l’Ajuntament per la pèrdua de la persona estimada, i la solidaritat i molts ànims per les que tenen algun familiar o amistat ingressat.

Està sent molt dur i encara no veiem la llum al final del túnel. Les xifres, per si soles, són sempre fredes. Darrera d’elles, però, intuïm milers d’històries, patiment, por, però també esperança per les persones recuperades que ja són milers.

Les darreres xifres també ens diuen que la corba creixent de nous contagiats comença a cedir. Encara no podem cantar victòria. Ens queden, encara, molts dies difícils. Però si la maleïda corba cedeix és perquè les ciutadanes i ciutadans ho estem fent be, quedant-nos a casa i seguint les normes de les autoritats sanitàries. En els propers dies, ho hem de fer encara millor, extremant el confinament i cuidant-nos com mai per continuar cuidant.

#CuidemnosSPM

Isabel Garcia Ripoll,
alcaldessa