MÀXIMA PRECAUCIÓ I CIVISME


Hem iniciat una nova fase de transició en el confinament. Desprès de la tornada a la feina d’alguns sectors econòmics no essencials, des del 13 d’abril, diumenge passat els nostres infants menors de 14 anys van començar a sortir al carrer, de forma limitada, desprès d’un llarg confinament que han afrontat d’una manera admirable. Primer de tot, cal felicitar als nostres infants i les seves famílies per lo be que ho han fet en aquestes condicions tan difícils.

No podem relaxar-nos i hem de ser conscients que cada nova fase requereix de la nostra màxima cura i prudència. L’evolució positiva de les dades del control de la pandèmia que ens ofereixen les autoritats sanitàries, han d’anar acompanyades del nostre civisme, compromís i sentit comú per continuar guanyant la partida a la pandèmia. Aquesta primera sortida ha estat positiva de forma generalitzada a Santa Perpètua, però també hem de destacar que tothom no ho ha fet be. Per això, demano la màxima precaució i civisme. Del nostre comportament individual i col·lectiu depèn que no donem ni un pas enrere, que no perdem tot el que hem guanyat fins al moment.

Hem de continuar, com ho hem fet fins al moment de forma molt majoritària, respectant els consells sanitaris de protecció, mantenir les distàncies socials en els nostres desplaçaments i d’higiene, evitant desplaçament innecessaris i tenint cura de les persones estimades i l’entorn comunitari. Com heu vist, l’Ajuntament ha posat en marxa un equip d’informadors, coordinat amb la Policia Local i Protecció Civil, per ajudar-nos a conèixer i respectar les noves normes en la mobilitat i els desplaçaments. Ajudem-los en la seva tasca.

Les properes fases de relaxació del confinament i desescalada depenen del nostre compromís cívic i comunitari. Molts ànims a tothom.

Si que es pot!
#CuidemnosSPM