UN APLAUDIMENT AL PERSONAL PÚBLIC DE SANTA PERPÈTUA


En aquests dies, estem veient com una part molt important de les tasques que permeten el funcionament de la societat i de la lluita contra l’expansió del Coronavirus, l’estan desenvolupant els serveis públics en tots els seus àmbits. El Congrés ha autoritzat al govern d’Espanya prorrogar l’Estat d’Alarma durant quinze dies més, fins al 11 d’abril. Per tant, l’esforç titànic que estan realitzant els serveis públics s’allargarà en el temps.

Per això, he fet arribar a tot el personal de l’Ajuntament de Santa Perpètua una felicitació i un agraïment per la seva actuació al llarg de la crisi sanitària que estem vivint. Cada dia a les 8 del vespre, quan aplaudim, també pensem en totes elles: Vull donar-vos les gràcies per la vostra resposta a la situació i encoratjar-vos a seguir treballant amb la voluntat de servei que sempre ens ha motivat i que és la nostra principal prioritat. Especialment en aquests dies en què la ciutadania espera de nosaltres que estiguem al seu costat”.

Sense totes aquestes persones, que continuen arriscant la seva salut per cuidar-nos, Santa Perpètua no funcionaria amb una certa normalitat: la seguretat ciutadana, la recollida de residus, la desinfecció d’espais públics i neteja viària, l’atenció a les persones més vulnerables i l’organització del voluntariat, la informació municipal i el manteniment en general de l’espai urbà.

Com vaig demanar a tota la ciutadania, en l’anterior entrada al bloc, també he demanat al personal municipal que ens ajudin a difondre les informacions que anem actualitzant des de l’Ajuntament per tal que nosaltres mateixes i la resta de la població mantingui la tranquil·litat i segueixi les indicacions que anem donant les administracions. Especialment, les relacionades amb les indicacions sanitàries i de protecció i no sortir de casa.

Ho recordo, podeu compartir les informacions publicades al web de l’Ajuntament http://www.staperpetua.cat/, al web de L’Informatiu http://www.staperpetua.org/linformatiu/i als perfils corporatius a les xarxes socials https://twitter.com/ajuntamentSPMhttps://twitter.com/linformatiuSPMhttps://www.instagram.com/linformatiuspm/https://www.youtube.com/channel/UCXgzAIyqtr3qN49qRwJ8XIg. És molt important que durant aquesta crisi sanitària evitem la difusió de rumors i fakenews, que no ajuden a la solució de la crisi i creen confusió i desorientació.

#CuidemnosSPM

Isabel Garcia Ripoll,
alcaldessa