#CuidemnosSPM


Aquest és el lema escollit per utilitzar a les xarxes socials per part de l’Ajuntament. Crec que expressa molt be quina ha de ser la nostra única prioritat en els dies que estem passant i que passarem. Cuidar-nos nosaltres mateixos per cuidar tothom.

Ahir, dijous, vàrem informar que a Santa Perpètua hi ha 13 casos de persones que han donat positiu de coronavirus i que existeixen una trentena de persones més en seguiment per part dels serveis sanitaris.

Tots els experts ens diuen que aquestes xifres creixeran, arreu, en els propers dies. Des de l’Estat, la Generalitat i l’Ajuntament estem prenent totes les mesures aconsellades per les autoritats sanitàries amb l’objectiu de parar l’extensió dels contagis.

Però, és evident, que totes i tots tenim una responsabilitat ineludible per guanyar aquesta partida. Jo estic convençuda que la guanyarem veien com, a Santa Perpètua, la majoria de la població segueix les indicacions de les administracions i les autoritats sanitàries. Serem més estrictes, perquè encara resten ciutadans/es que no s’ho prenen seriosament.

Per això, quan les xifres creixen el que hem de fer és incrementar, encara més, el nostre compromís i la nostra responsabilitat respecte de la comunitat en la que vivim: complir amb més rigor, si cal, totes les indicacions per cuidar-nos i cuidar tothom.

Per últim, us demano que ajudeu a difondre les informacions que anem actualitzant des de l’Ajuntament per tal que nosaltres mateixes i la resta de la població mantingui la tranquil·litat i segueixi les indicacions que anem donant les administracions.

Podeu compartir les informacions publicades al web de l’Ajuntament http://www.staperpetua.cat/al web de L’Informatiu http://www.staperpetua.org/linformatiu/ i als perfils corporatius a les xarxes socials /https://twitter.com/ajuntamentSPM https://twitter.com/linformatiuSPM https://www.instagram.com/linformatiuspm/ https://www.youtube.com/user/SPMcomunicacio D’aquesta manera també evitem la difusió de rumors i fake news, que no ajuden a la solució de la crisi i creen confusió i desorientació.

I, sobretot, recordeu: #CuidemnosSPM
Isabel Garcia Ripoll,
alcaldessa