Comunicar!

Com diu el títol de l'entrada, l'objectiu d'aquest nou canal és “comunicar”. L'Ajuntament de Santa Perpètua disposa de diversos canals de comunicació amb la ciutadania: L'Informatiu paper i L'Informatiu web, Ràdio Santa Perpètua i perfils corporatius a les xarxes socials. Durant el procés de discussió de l'Agenda Estratègica de Comunicació, aprovada al 2018, es va considerar positiu crear un canal més: “El blog de l'alcaldessa”, el meu blog, com una nova manera de comunicar allò que creu i pensa la persona que es troba al capdavant de l'Ajuntament.

Així, en aquest nou canal expressaré de forma regular i directa les meves opinions sobre els temes que afecten Santa Perpètua, l'acció del govern local, les preocupacions o dubtes de la ciutadania i altres temes d'interès. Vull aclarir, però, que aquest blog no substitueix els canals oficials que l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania per fer arribar queixes, peticions o propostes. Podeu continuar trucant a l'Ajuntament, a la Policia Local, a Mogoda Serveis, utilitzar els perfils corporatius a les xarxes socials, el contacte amb L'Informatiu i fer les vostres preguntes al programa de Ràdio Santa Perpètua Línia directa amb l'Alcaldessa.

La comunicació directa entre els càrrecs públics i la ciutadania i a l'inrevés, és essencial per millorar les polítiques públiques que es desenvolupen des de l'Ajuntament. Contribueix a la millora de la democràcia i a identificar problemes, necessitats i solucions que necessiten ser compartides per avançar en el progrés social i el benestar de les persones.

El blog el trobareu a la portada del web de l'Ajuntament i a les xarxes socials. Us convido, doncs, a seguir-me en aquest nou canal de comunicació.
Fins ben aviat!